6 comments

 1. Jag kan inte riktigt minnas just det här trädet i Tyresta. Fast det kanske var i i nationalparken vi var och vandrade runt i höstas när vi hälsade på vår dotter i Stockholm. fantastiskt område, och vilken tur det finns i närheten för dig när de nu går så hårt fram i Skrubbaskogen!

  1. Nu finns det ju några träd att välja på så det är väl ok att du missade just det här. Och detta var faktiskt inte i själva nationalparken utan precis utanför i naturreservatet.
   //Lars U.

 2. Det är alltid roligt att hitta träd med själ och att sedan lyckas fånga trädets själ på bild kräver en bra fotograf. Genom din bild kan jag känna trädets själ, din bild ger mig ro och gör trädet rättvist…-det här är mycket bra tycker jag! -Du är en bra fotograf tycker jag! -Absolut!
  Morgan

 3. Tack för din vänliga och uppmuntrande kommentar. Och ja, jag gillar att fotografera träd och försöka finna det speciella.
  //Lars U.

 4. Gamla träd är trevliga, detta exemplar har du återgett på ett fint sätt. Kantareller är också trevliga. 🙂
  /Jukka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.