Fredag 30/7 2010

Alla behöver rötter

Som blodådror slingrar dom sig tallarnas rötter. Högt upp på markytan söker dom sig vatten. Hur kan dessa ytliga rötter hålla uppe de höga träden? Och hur håller de sig fast vid ytan? Hemligheten finns väl som i så många andra fall – under ytan.

9 comments

 1. Ja det är så superfin bild detta så jag vet inte vad jag ska säga, tänk att rötter kan vara så här vackra. -Mycket bra jobbat!
  Morgan

 2. Återigen en riktigt bra och spännande bild som du visar upp. Du har ett härligt bildspråk Lars och jag uppskattar mycket att hälsa på hos dig. Som svar på din fråga så använder jag en digital Yashica EZ F521, en riktigt simpel kamera vilket jag uppskattar just nu :). Om du vill ha info vart du kan köpa den till rätt pris och tvärsäker leverans är det bara att du hör av dig (jag har själv köpt två redan :)).

  Ha det bra…

  /T

 3. Hej Lars!

  Känns som man missar hur mycket som helst när man är smått inaktiv i bloggvärlden en månad (varit i norge som du vet). Håller med övriga och bilden fungerar utmärkt i svartvitt!

  /Niklas

Kommentera