Väsen

Håll undan

Väsen finns det gott om i Skrubbaskogen. Har presenterat flera tidigare. Oftast ser man den här sortens bilder mörka och oskarpa. Eftersom jag trivs som kärringen mot  strömmen så har jag tänkt att framöver visa några av Skrubbaskogens invånare ganska ljusa och i skärpa. Den här är konverterad till svartvitt och vinjetterad i Lightroom.

8 comments

 1. Ja jag ser ögat och munnen. Men han verkar ha blivit av med näsan… Din efterbehandling känns fräsch och har framhävt varelsen på ett bra sätt.
  /Jukka

 2. Bra val tycker jag! Precis som du sa till mig är det en extra utmaning att se dem utan att köra med långa slutartider och svepande rörelser! 😉

  /Niklas

 3. Riktigt snyggt och jag tycker att du gör helt rätt i att köra din grej. Du gör det du gör bra och jag gillar ditt sätt att fotografera.

  Keep up the good work som vi säger här i Sverige…

  /T

 4. Intressant med det ”ljusa”, man skulle kanske pröva på det någon gång :-)!
  Har precis varit i Sthlm, så nu blir det lite bilder därifrån. Kanske tom från nästan Skrubbaskogen, iaf Tyresta nationalpark. Trodde nästan jag skulle stöta på dig där bland stubbar och granar.

  1. Ska bli spännande att se dina Tyresta-bilder. Jag bor i princip mitt i mellan Tyresta och Skrubba så jag har inte långt till nåt. Skrubba är bättre för hundpromenader, därför blir det oftast där jag rör mig.
   //Lars U.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.