Back in business

Paraplyer på bergssidan

Har nu lyckats uppgradera även min fotodator till Windows 7 och även fått igång de program jag använder för hantering av mina foton. Gick rätt smidigt efter att ha läst instruktioner på nätet, framför allt på Microsofts hemsida.

Under tiden så har den senaste tidens regnande gjort att svampen har börjat visat sig i Stockholmstrakten. Ännu har jag inte sett något ätbart men de fina små paraplyerna på bilden ovan börjar finnas i stora mängder. Växer på gamla murkna stubbar och lyser upp skogen med sin skarpa oranga färg.

4 svar på ”Back in business

 1. Niklas

  Härligt med lite nya saker att sätta sig in i.. Ja, jag var ute i Fiby urskog häromdagen och där växte svamparna på stubbar och stenar..

  /Niklas

  Svara
 2. Morgan

  Kul att maskineriet funkar fint, verkar som svampen trivs bra också ute nu. Jag har sett mycket folk ute i naturen med korgar och kassar.
  Morgan

  Svara
 3. Jukka Lausmaa

  Ja det är en fin tid nu och några månader framöver. Var själv ute och plockade ett gäng kantareller i helgen. Det är livskvalitet. Härlig färg på dessa svampar, men dem skulle jag nog inte äta…
  /Jukka

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.