Black and white fridays

Allt som oftast bär jag med mig min kompaktkamera när jag lämnar hemmet. Kameran är alltid inställd på svartvitt och framför allt fotar jag på vägen till och från jobbet. Fyra dagar i veckan åker jag fram och tillbaka mellan Tyresö och Gärdet i Stockholm. Den senaste tiden har mängden bilder växt och därför har jag bestämt mig för att återuppta min svartvita blogg. Tanken är att den bara ska innehålla bilder, ingen text. I den mån jag kan uttrycka några tankar i text så kommer dessa att hamna i den här Color Fridays-bloggen.

Bilden nedan är från förra veckan. Efter att ha smugit ett antal timmar lyckades jag komma så här nära dessa sällsynta vargsläktingar som trivs i den täta vegetationen i Skrubbaskogen.

1 svar på ”Black and white fridays

  1. mojjephoto

    Aha, du har börjat uppdatera en annan blogg också. Då får jag göra ett studiebesök dit genast…-spännande!
    Morgan

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.