Fredag 11/12 2009

Jag börjar bli lite orolig för mig själv… ”Vart jag såg, såg jag såg vid såg” lär enligt legenden en Stockholmare ha sagt när han turistade längs norrlandskusten. Lite så känner jag mig i skogen nuförtiden. Fast det jag ser är barr och då blir ju uttrycket inte riktigt lika fyndigt. Mest ser jag tallbarr. Sitter där dessutom en vattendroppe på barret så är jag helt fast. Idag blev det en hel del barrbilder, ett par exempel här nedan.


Den uppmärksamme noterar att det är svartvita bilder. Har tänkt att ge upp min svartvita blogg och börja ha med lite svartvitt här ibland istället. Det är ju faktiskt så att svart, grått och vitt också är färger så det känns inte helt ologiskt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.