Fredag 12/11 2010

Barr

Fredag igen och återigen helt annorlunda väderupplevelse. Stövlar, regnkläder och duschmössa till kameran. Horisontellt regn. Härligt fotoväder.

Har nu kört mina fredagsbilder i snart två år så man kan ju inte ge upp för att det är lite surt väder. För att fira de många fredagarna så tycker jag verkligen att det är dags för en klassiker, nämligen en barrbild. Det var länge sen nu men barren känns ju alltid både tidlösa och aktuella :).

8 svar på ”Fredag 12/11 2010

 1. larans

  Dina barrbilder är alltid lika fantastiska, men jag undrar om inte den här tilltalar mig extra mycket. Finstämd och vacker, tack vare den fina bildbehandlingen…och den fina bilden i sig!

  Svara
 2. Kersti

  Super fin barrbild. Lite inspirerad av dig och dina barr håller jag på med en triptyk med barr och taggtråd. Kanske visar den på bloggen så småningom.

  Svara
 3. Jukka Lausmaa

  Dina barrbilder tröttnar jag aldrig på, så det var på tiden att du la upp en till. 🙂 Härliga färger och ett mjukt uttryck som är behagligt att titta på. Liksom du så tycker jag att regnväder är lika med härligt fotoväder, speciellt i skogen.
  /Jukka

  Svara
 4. Niklas

  Du har helt rätt inställning till vädret tycker jag! Det avundas jag lite 🙂 Precis som din bild visar, så ser det ut ute idag. Väldigt bra bild som förmedlar ”regnruskkänslan” i all sin enkelhet.

  /Niklas

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.