Fredag 18/6 2010

Vinterspår

Nu när vi närmar oss midsommar så är det lätt att glömma bort den snörika vintern. Men det är faktiskt bara ett par månader sen som Skrubbaskogen var täckt av tung snö. Spåren av den långa vintern syns överallt i skogen, knäckta och böjda träd och buskar. Egentligen otroligt att vi kan ha så varierad väderlek inom så kort tidsrymd. Årstidernas skiftningar är något som jag uppskattar oerhört mycket. Skiftningarna mellan mörkt och ljust och mellan varmt och kallt upphör aldrig att fascinera och alla årstider har sina höjdpunkter.

6 svar på ”Fredag 18/6 2010

 1. Jukka Lausmaa

  Ja då har jag uppdaterat länken, jag vill ju följa dina upplevelser i Skrubbaskogen … 🙂 Intressant ämne du tar upp, jag tänkte själv på vintern för ett par dagar sedan när jag satt och tittade igenom gamla bilder. Och en skog liknande denna upplevde jag för ett par veckor sedan när jag utforskade nya marker i Risveden. Gick på en märkt stig, men så mycket av stigen såg jag inte för alla nedfallna grantoppar. Håller med om att alla årstider har sin förtjänster och att vi skall vara glada för dem…
  /Jukka

  Svara
  1. Lars U Inläggsförfattare

   Kul att du vill hänga med här också, alltid glad för alla besökare :).
   //Lars U.

   Svara
  1. Lars U Inläggsförfattare

   En vanligt förekommande syn i Skrubbaskogen just nu. Tack för kommentaren.
   //Lars U.

   Svara
 2. Magnus

  Intressant ämne du tar upp! visst är årstiderna njutbara och fina alla 4! har själv tänkt fota landskaps bilder på ett par ställen i de fyra årstiderna, men jag glömmer bort, nu blev jag påmind.

  Svara
  1. Lars U Inläggsförfattare

   Jo, det är en intressant tanke, att fota från exakt samma position i olika årstider och väder. Kan bli bilder med helt olika känsla. Bra idé.
   //Lars U.

   Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.