Fredag 19/11 2010

Vintergrafik

Snöfredag igen. Mörkt och dystert, letade grafiska effekter bland snötäckta trädstammar.

För övrigt så försökte jag göra en del landskapsbilder. Inte speciellt lyckosamt. Är oerhört imponerad av duktiga landskapsfotografer, typ Hans Strand. Att göra riktigt bra landskapsbilder måste ju vara nåt av det svåraste som finns inom fotografin. Man kan ju ganska lätt  få till snygga landskap som man kollar på en gång och sen direkt glömmer bort. Att göra landskapsbilder som håller för många och återkommande tittar är alldeles vansinnigt svårt. Hittills har jag inte lyckats nån gång vilket inte hindrar att jag tänker fortsätta att försöka.

3 svar på ”Fredag 19/11 2010

 1. Kersti

  Hans Strands landskap är helt fantastiska Jag håller verkligen med dig, det är svårt, tycker att mina försök ofta blir platta och tråkiga. Men skam den som ge sig. Någon gång ska det väl lyckas.

  Svara
 2. Morgan

  Att fotografera är inte så lätt som man kan tro, men det gäller att fotografera ofta och ta bilder på det som man minst anar kan bli en bra bild. -Till slut sitter det!
  Jag gillar bilden här!
  Morgan

  Svara
 3. Åke

  Träning träning och åter träning så löser det sig nog till det bättre tror jag. Det skulle ju vara trist om man blev sämre av träning. Gillar bilden!!

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.