9 svar på ”Fredag 30/7 2010

 1. Morgan

  Ja det är så superfin bild detta så jag vet inte vad jag ska säga, tänk att rötter kan vara så här vackra. -Mycket bra jobbat!
  Morgan

  Svara
 2. Tomas Eriksson

  Återigen en riktigt bra och spännande bild som du visar upp. Du har ett härligt bildspråk Lars och jag uppskattar mycket att hälsa på hos dig. Som svar på din fråga så använder jag en digital Yashica EZ F521, en riktigt simpel kamera vilket jag uppskattar just nu :). Om du vill ha info vart du kan köpa den till rätt pris och tvärsäker leverans är det bara att du hör av dig (jag har själv köpt två redan :)).

  Ha det bra…

  /T

  Svara
 3. Niklas

  Hej Lars!

  Känns som man missar hur mycket som helst när man är smått inaktiv i bloggvärlden en månad (varit i norge som du vet). Håller med övriga och bilden fungerar utmärkt i svartvitt!

  /Niklas

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.