Fredag 4/6 2010

Tidig morgon (uppstigning 2:45) för att ge sig iväg till Gammelströmmen för att se om bävrarna bor kvar. Väntade och väntade utan att något rörde sig. Tröttnade till slut och gick längs Gammelströmmens strand för att leta andra motiv. 35 mm objektiv på kameran. Då ser jag något röra sig i vattnet och två bävrar är på väg upp för strömmen mot hyddan i Långsjön. Hann förstås inte byta objektiv men det blev ändå ett par bilder. En av bävrarna dök och smög förbi mig under vattnet, den andra vände om och försvann nerför strömmen ut mot Tyresö Flaten.

Efter detta begav jag mig en bit in i Tyresta naturreservat. Ett rådjur visade sig, annars var det lugnt.

Bäver

Konsten att smyga sig förbi en fotograf

Sommarskog

2 svar på ”Fredag 4/6 2010

  1. larans

    Dessa underbara fredagsmorgnar i Skrubbaskogen. Jag hör av mig nästa gång jag är i Stockholm :-)!

    Svara
  2. Kersti

    Häftigt att i alla fall du fick se bävrarna. När jag bodde i Trollbäcken för sådär 35 år sedan, fanns det inga bävrar i Gammelström.

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.