Fredag 6/5 2011

Vårskog
Vårskog

 

Morgonsolen strilar ner mellan träden i Skrubbaskogen. För en gångs skull ville jag visa ett av mina många försök att göra lite mer storskaliga skogsbilder istället för alla små detaljer. Har sagt det förut och jag kan säga det igen: de fotografer jag är mest imponerad av är dom som kan åstadkomma riktigt intressanta och spännande landskapsbilder. Vansinnigt svårt, tycker jag. Men jag fortsätter förstås att försöka…

Klicka gärna på bilden så kommer den upp i lite större format.

2 svar på ”Fredag 6/5 2011

  1. larans

    Du har verkligen lyckats bra med att skapa en intressant och fin landskapsbild här. Så nu kan du nog snart själv räkna dig till landskapsfotograferna som du är imponerad av!

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.