Fredag 6/8 2010

Ett rum med utsikt

Har varit borta från bloggvärlden ett tag. En vecka i Visby på ett litet hotell, S:t Klemens, i centrala Visby med utsikt över takåsarna och tornet på Visby domkyrka. En mysig vecka utan dator för omväxlings skull. Nu är tanken att jag dessutom ska uppgradera min fotodator till Windows 7 vilket i värsta fall innebär ytterligare frånvaro från nätvärlden. Fast med lite flyt så går det bra och krånglar inte alltför mycket :). En dator är redan uppgraderad här hemma och det gick rätt så smidigt.

4 svar på ”Fredag 6/8 2010

 1. Rune Alnervik

  Hej!

  En kul bild med olika vinklar, linjer och ytor som gör bilden dynamisk. På något sätt får jag en längtan att se vad som finns bakom takåsarna!

  Jag uppdaterade min fotodator för nu snart 2 veckor sedan, och det fungerade bra! Uppgraderade samtidigt Lightroom 2.7 – > 3.0, och det gick också bra. Tips: sök info på nätet för att vara bra förberedd.

  Svara
 2. Åke

  Visst kan det vara härligt att vara datalös ibland. En välkomponerad bild du bjuder på med upprepningar, linjer och vinklar. Fint! 🙂

  Svara
 3. Morgan

  Ingen dum utsikt det där, kul att du bjuder oss också på den. Jag tror nog det går felfritt att uppgradera -ett lycka till från mig!
  Morgan

  Svara
 4. Niklas

  Fin, fint! Mina gamla hemma trakter det där! Hustaken är något speciellt i Visby, finns mycket detaljer att fotografera där.. Något som du visar upp här!

  /Niklas

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.