Fredag 8/10 2010

Höst

Nu har det varit väldigt mycket svartvitt här i bloggen ett tag. Dags för en liten färgklick. Bilden är från trädgården här hemma. Dubbelexponerat i kameran för att få den här lite mjuka skärpan, vinjetterad i mitt absoluta favoritprogram Lightroom.

6 svar på ”Fredag 8/10 2010

 1. Åke

  Riktigt härlig bild Lars!! Den känns väldigt fräsch och nyskapande tycker jag. Ännu ett bevis på att man inte behöver vandra särskilt långt för att hitta motiven. En höjdare, ja sannerligen.

  Svara
 2. Jukka Lausmaa

  Härliga färger och fint komponerat. Den blå bollen gör mycket för bilden, dels en effektfull färgkontrast, dessutom ett lite övverraskande, nästan surrealistiskt, inslag. Gillar också att man ser speglingen i bollen. Vinjetteringen passar mycket fint, den lyfter verkligen fram färgerna. Fantastiskt fin bild, och desto bättre att du såg denna i trädgården.
  /Jukka

  Svara
 3. Niklas

  Snyggt Lars! Jag gör genast en association till ett dinosaurieägg. Tycker mig se det där bland ormbuskarna. Hur som helst en riktigt bra bild! Gillar speglingen, det kunde lika gärna ha varit en liten vattensamling där i mitten. En bild där man får tänka lite, men ej på det klassiska abstrakta sättet.

  /Niklas

  Svara
 4. Morgan

  Lightroom är helt klart ett mycket bra program. En mycket färgrik bild som du visar, personligen tycker jag om färgbilder. Bilden du visar känns riktigt bra och sätter igång tankarna, på något vis tänker jag på sagor när jag tittar på den. -Kanske en källa vars vatten skapar underverk. -Bra!
  Morgan

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.