Fredag 9/7 2010

Relief

Den torra och varma sommaren börjar märkas i Skrubbaskogen. På flera håll börjar björklöven att bli rejält gula. Skogen är rejält dränerad och vatten från ovan försvinner på nolltid ner i den steniga marken. Delvis hällmark och en hel del rullstensåsmark gör att området är populärt bland hundägare som oftast slipper att duscha leriga älsklingar efter promenaden.

Dagens bild är återigen en barrbild men nu av ett helt annat slag än de jag visat tidigare. Den här typen av tydligt markerade rötter omgivna av tallbarr finns det gott om i skogen, antagligen också en följd av den goda dräneringen. Bilden är gjord på samma sätt som den i förra inlägget, dvs två högkantsbilder sammanfogade med CS5’s panoramafunktion för att få en kvadratisk bild.

2 svar på ”Fredag 9/7 2010

 1. Åke

  Även denna bild gör sig fint i det kvadratiska formatet. Funkar fint i svartvitt! Visst är det torrt i markerna nu, stor brandrisk på de flesta håll oxå. Ha det fint!

  Svara
 2. Morgan

  Det är väldigt torrt här på ostkusten och alldeles för varmt för min smak, jag imponeras utav din bild. En bild som ser riktigt bra ut med en härlig krispig gråskala.
  Morgan

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.