Hur tänker man…

… om man lämnar nåt sånt här ute i naturen?

Detta hittade jag c:a 250 meter från Trollbäckens villasamhälle, inne i Skrubbaskogen, en dag i somras. Någon har helt enkelt släpat ut och dumpat en rejäl laddning med batterier mitt i skogen. Det skumma i det hela är att ungefär lika långt åt andra hållet finns en återvinningsstation med bl a batteriholk. Helt obegripligt att man väljer skogen i det läget. Jag hade ingen möjlighet att ta med allt detta men dagen efter när jag hade en kasse med mig så hade någon välgörare redan hunnit att rensa bort eländet.

Nu till något betydligt roligare. Hittar fler och fler välskrivna fotobloggar runt om på nätet. Den senaste jag upptäckt (och lagt till i min lista över bloggar som jag läser regelbundet) är Daniel Arvidsson. Daniel bjuder på intressanta texter och spännande bilder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.