Korpen flyger


Skrubbakorparna hörs ofta med sitt karakterisktiska kraxande. Var dom häckar vet jag inte men någonstans i närheten måste det vara eftersom de hörs och syns så ofta, året om. Tänker på den isländska filmen när jag ser och hör dom. Länge sen jag såg filmen men jag kommer ihåg att jag blev fascinerad av vikingahistorien om den unga pojke som ser sin familj dödas och senare återvänder till Island för att hämnas.

4 svar på ”Korpen flyger

 1. larans

  Jag minns också den fina filmen. Din ild ger lite den stämningen som jag minns från Korpen flyger.
  Trevlig Helg och avslutning på julen!

  Svara
 2. Morgan

  Absolut en bra bild och visst tänker man på den filmen när man ser en korp, det är lite lustigt egentligen. Jag tycker även den filmen har många vackra isländska hästar att titta på. -Bra bild!
  Morgan

  Svara
  1. Lars U

   Hästar är inte heller fel att fota. Tyvärr kommer jag sällan till platser som erbjuder hästmotiv.
   God fortsättning på det nya året!
   //Lars U.

   Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.