Nu drar vi vidare…


Ibland känns det som att det är dags för förändring. Nu är det väl inte så dramatiskt som det låter men fredagsbilderna får det nu vara slut med. Rent praktiskt så blir det svårt att upprätthålla dessa då jag så småningom under våren här kommer att börja jobba heltid så fredagar lediga för fotografering är snart ett minne blott. Bloggen får dock finnas kvar fast med lite mer slumpmässiga inlägg.

2 svar på ”Nu drar vi vidare…

 1. larans

  Det här med fredagsbilder var alltid kul att kolla, men det blir säkert lika roligt att följa det mer slumpmässiga flödet. Till hjälp har jag lagt in att jag följer dig på Twitter :-). Jag läser där men twittrar själv inget där än direkt. Har funderat att länka till bilderna på bloggen.

  Svara
  1. Lars U

   Förhoppningsvis så ska jag ändå försöka öka frekvensen något. Jag ska se till att följa dig på Twitter också ifall du börjar röra på dig där också :).
   //Lars U.

   Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.