Ny i blogglistan

Som jag sagt förr så försöker jag hålla min blogglista i vänstermarginalen till sådana som jag verkligen försöker följa regelbundet. Ju längre listan blir, desto svårare blir det förstås. Men man kan ju inte undvika att lägga till nya när det dyker upp spännande bloggar. Som kanske nån har märkt så har jag nyligen lagt till Jukka Lausmaa. Hans naturbilder är väldigt spännande och jag följer hans blogg med stort intresse. Bilder av berg tycker jag ofta är platta och tråkiga och vykortsaktiga. Men nyligen visade Jukka bergsbilder som verkligen fick mig att inse att det går att göra spännande bilder av berg också.


Vill också tipsa om en polsk fotograf som jag råkade snubbla över (bildligt talat, förstås), Marcin Stawiarz. Hans svartvita landskapsbilder är riktigt läckra.

Ett par bilder från förra helgen, från Skrubbaskogen förstås. Först en ganska konkret tall…

…sen ett lite mer abstrakt visset tallbarr. Barren kan jag faktiskt inte låta bli…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.