Nya blogglänkar

Naturbild?

Som den uppmärksamme säkert har lagt märke till har jag lagt till ett bloggar i min blogglista till höger. Micke Berg är en fotograf som även skriver intressanta texter om allt möjligt. Han har också gjort en mängd böcker som man kan beställa via hans hemsida. Själv har jag nyligen införskaffat Fotograferna och Café Spuntino. Fotograferna innehåller lika mycket text som bild och berättar om Micke Berg själv (och  en hel del om hans kollegor) som fotograf och människa. Mycket intressant. Café Spuntino är en ren fotobok om det nyligen nedlagda kaféet på Söder i Stockholm. Fina och stämningsfulla bilder som visar personal och kunder.

Mats Lindfors visar Stockholmsbilder och skärgårdsbilder och skriver och tipsar en hel del om både konst- och fotoutställningar.

Straight Photography!, Bengt Björkbom, är en Leica-entusiast och fotograf med gatufoto som specialitet. Fotar mest analogt och skriver mycket och intressant om äldre kameror och utrustning.

3 svar på ”Nya blogglänkar

 1. larans

  Tack för länkarna till några riktigt intressanta och lärorika fotobloggar. Micke Berg var ju förstås känd för mig tidigare, men hade inte koll på hans bloogar/hemsidor.
  Fin bild förresten! 🙂 Trevlig Helg!

  Svara
 2. Katja

  Visst är M Bergs blogg trevlig läsning. Han är rakt på sak i mycket han skriver. Har roats och förfärats av hans texter många gånger och tittar in på den med jämna mellanrum. Fotograferna har jag läst och det är en intressant bok. Den kommer jag att investera i så småningom.

  Vill tacka dig för tipsen om Bengt Björkbom. Kollade lite snabbt och han skriver så intressant, att han får hamna i min lista så att han inte tappas bort.

  Bilden på björken var det bra sug i och jag gillar att huset tittar fram…
  Ha det så gott.
  //Katja

  Svara
 3. Kersti

  Härlig bild, man dras in upp i den. Micke Berg hade en häftig bild med på planket. Jag går in och läser hans blogg lite då och då. De andra två hade jag ingen koll alls på. Så tack för tipset. /Kersti

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.