Nya i blogglistan

Mängden duktiga fotografer som rör sig på nätet känns alltmer överväldigande. Man skulle kunna tillbringa hur mycket tid som helst med att surfa runt och kolla bilder. Tur att pensioneringen inte känns så väldigt avlägsen (om tre-fyra år kanske det kan gå?) så att man kan börja kolla bilder på heltid :). Min lista över bloggar som jag läser vill jag försöka hålla nere så att det verkligen är bloggar som jag tycker är värda att hålla koll på. Vill man hitta bloggar i största allmänhet får man leta någon annan stans. Genom att kolla kommenterarna (finns det ett sånt ord?) på bloggarna i min lista så hittar man nya spännande ställen att kika på. Som vanligt uppskattar jag bloggar både med bra text och fina bilder.


Två nya som jag lägger till i min lista är Arne Wennberg och Åkes Fotoblogg. Arne skriver mycket filosofiskt och har många udda funderingar, delar med sig av mycket kunskap samt har en massa spännande bilder förstås. Inte alltid lättläst men vem säger att det alltid måste gå lätt?

Åke håller till i Gävletrakten (där jag själv är uppväxt) och har många intressanta funderingar. Skriver bra och lättläst dessutom. Använder inte sin systemkamera på vintern (!?) utan fotar bara med kompaktkamera. Vilket bevisar att det är fotografen som är huvudsaken och inte kameran eftersom Åkes blogg innehåller mängder med intressanta bilder som jag gärna kollar på.

Idag var det återigen dags för en promenad i Skrubbaskogen. Kämpigt att ta sig fram nu även om stigarna börjar bli hyfsat upptrampade. Här är ett par vinterbilder från idag. Bilderna är inte konverterade till svartvitt utan hela skogen var svartvit idag. Bara lite vinjettering och minskad exponering i Lightroom.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.