Sommarmorgon på myren

Tidig uppstigning i lördags, 2:30. Enda chansen för att få soluppgångsbilder så här dags på året. När jag var på väg till Tyresta nationalpark var det härlig dimma men den försvann snabbt så fort solen tittade fram. Men lite skön morgonstämning var det i alla fall kvar när jag kommit halvvägs på Urskogsstigen. Kliver man ner en liten bit från höjden man kommit upp på så finns där en klassisk skogsmosse. Bilden är gjord omkring kl 4.

8 svar på ”Sommarmorgon på myren

 1. Maria

  Hej!
  Tack för titten hos mig! Kul att du gillade mina soluppgångsbilder.
  Jag har tittat runt här hos dig och det finns mycket fint att titta på. Din morgonbild i detta inlägget är helt underbar. Det är helt klart värt att stiga upp så tidigt för att få vara med om detta härliga.
  Ha en bra dag!
  /Maria

  Svara
 2. Rune Alnervik

  Fin morgonbild 🙂 Börjar min semester om någon dag. Borde göra som du, d v s gå upp tidigt, eller snarare mitt i natten, för att uppleva det vackra morgonljuset!

  Svara
 3. larans

  Otroligt vacker och stämningsfull bild av en tidig morgon. Jag har ofta tänkt att det där skulle jag också göra- fota i morgonsolen- men jag hittar alltid ursäkter, speciellt på sommaren när det blir så väldigt tidigt :-)! Men några tidiga morgonbilder från min ”Skrubbaskog”-Köpenhamn, när staden vaknar, hade säkert varit värt besväret.

  Svara
 4. Niklas Virsén

  Visst är det härligt att gå upp tidigt, eller vara uppe sent (det beror ju på hur man ser på saken). Ofta får man belöning i form av ett vackert ljus, och tystnad.
  En mycket bra motljusbild i skogen det här. Pinnen och de små ”bommulstussarna” i förgrunden höjer verkligen bilden. Mycket snyggt, och jag tycker du bör fortsätta med dina landskapsbilder!

  /Niklas

  Svara
 5. Jukka Lausmaa

  Visst är det värt mödan att gå upp tidigt på morgonen då naturen är som finast. Ja nästan nödvändigt om man skall få de riktigt stämningsfulla bilderna. Som din härliga bild från skogsmossen….
  /Jukka

  Svara
 6. Morgan

  Det här är verkligen sommarmorgon, på något vis får jag en nostalgisk känsla. Det känns som jag varit eller sett den här platsen på något vis. Kanske fångar din bild mig i en dröm. -Bra!
  Morgan

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.