Status Skrubbaskogen i januari

Böjda ryggar

Snön gör det hårt för både människor, djur och växter just nu. Den låga och unga tallskogen har det riktigt tungt. Just den här dagen var det för omväxlings skull ett par plusgrader vilket ger en ännu tyngre känsla (även om det inte är sant rent fysiskt, förstås).

5 kommentarer om “Status Skrubbaskogen i januari

 1. Jukka Lausmaa

  Ser ungefär likadant ut i Risveden nu. Jag gillar det. 🙂
  Jag önskar dig ett gott nytt år!
  /Jukka

  Svara
 2. Rune Alnervik

  Fin bild; vykortskänsla!
  Under mina skidturen stöter jag mest på unga björkar som är böjda på detta sätt. En gång kämpade jag 45 min för att ta mig cirka 100 meter; många grenar att försöka lyfta på just den stigen!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.