Utmaning, den tionde bilden

Har blivit utmanad av Åke att plocka fram den tionde bilden som jag visat i bloggen sen starten. När jag började blogga visade jag enbart svartvita bilder i Black and White Fridays.  Color Fridays började jag med några månader senare.

Den tionde bilden var den här.

Spår efter björn? Varg? Nä, det är nog bara Bella...

Hela inlägget såg ut så här.

3 svar på ”Utmaning, den tionde bilden

 1. Morgan

  Det var en rolig utmaning detta, man glömmer fort vad man publicerat för bilder. Bilden du visar är spännande och du har förevigat Bellas tassavtryck.
  Morgan

  Svara
 2. larans

  Jaha, där upptäcker man en annan sida med dina bilder och trevliga inlägg. Fina svart/vita bilder. Jag kommer nog tillbaka och kollar mer. Intressant att följa ”utvecklingen”.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jo, det här med svartvitt är spännande. Har alltid min kompaktkamera med mig när jag rör mellan hem och jobb, inställd på svartvitt (för att jag inte ska bli frestad att göra färgbilder 🙂 ). Ska se till att få in den sortens bilder här också, har inte bestämt mig ännu om dom ska ligga under en egen flik eller få komma med i bloggen på förstasidan.
   //Lars U.

   Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.