Utsikt från kontoret

 

 Att ta bilder med mobiltelefonen blir allt mer populärt. Inte så konstigt då kamerorna blir bättre och bättre och mobilen har man ju ändå alltid med sig. Med moderna iPhone och Android-telefoner verkar dock de flesta gilla att göra bilderna ”sämre” (tekniskt), dvs använder appar som Hipstamatic och liknande för att få fram olika effekter. Fler och fler sajter som enbart är dedikerade till mobilbilder dyker också upp, t ex Objective Scenes och Webstagram som bara handlar om iPhone-bilder. Mycket spännande att kolla på där.

Jag har ännu inte kommit dithän att jag skaffat en modern kameramobil. Trots det tar jag en del mobilbilder med min Nokia E52 (med 3Mp kamera) som jobbet tillhandahåller. Dessa bilder är tagna ut genom fönstret från min arbetsplats.

Mobilen var inställd på att göra svartvita bilder och sen har jag förstärkt kontrast och dragit i en del andra spakar i LR.

Klicka på bilderna så blir dom stora och fina :).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.